Hoveniersbedrijf info

Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf De Bergboer is al zo´n 20 jaar werkzaam in particuliere en bedrijfstuinen. We leggen nieuwe tuinen aan, renoveren tuinen, ook waterpartijen en vijvers maken deel uit van de werkzaamheden.

Ook hebben we bedrijfstuinen-terreinen in onderhoud; hiertoe behoort oa grasmaaien onkruid vrij houden van beplanting en bestrating.

Tevens verrichten we het onderhoud van de voetbalvelden van SV De Lutte. De trainingsvelden worden met een kooimaaier gemaaid.

We beschikken over een minikraan zodat graafwerkzaamheden zo klaar zijn. Ook het snoeien van grote bomen en het opruimen van het hout is zo gebeurd met behulp van moderne stokzagen en een eigen versnipperaar die bomen tot 30 cm dikte kan verwerken.

Ook bestratingswerkzaamheden hoort tot ons takenpakket. Dit kan een oprit zijn maar ook een nieuw terras is mogelijk.

We beschikken over eigen gekweekte buxus sempervirens, laurieren en allerlei soorten coniferen en densoorten. Indien we de planten of bomen niet op voorraad hebben leveren  we van andere toeleverancier./groothandel.

Voor informatie  of een tuinontwerp of een passende aanbieding kunt U ons bellen:    mob:  06-24109477 Robert Olde Rikkert

4 mb 591

Hoeveniersbedrijf
4 mb 769