Camping

Camping kop

We hebben 25 ruime staanplaatsen voor caravan ,tent of camper . Onze camping ligt naast een groot bos  en is speels ingericht, de oude eiken benadrukken het Twentse land. Bovendien liggen we op loopafstand van het riviertje de dinkel. We hebben mooie fietsroutes vanaf onze camping. Er is een grensstenenroute die langs de grens met Duitsland loopt en een Smokkelroute die richting Losser en Overdinkel gaat

De fietsknooppuntenroute gaat langs ons erf.

.25 ruime plaatsen (5 schaduwrijke plaatsen )

  • 4 toiletten 4 douches 2 wascabines
  • autovrij terrein
  • overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor fiets of scootmobiel
  • eigen fiets en wandelroutes
  • visvijver(verscholen in het groen)
  •  wifi
  • wasmachine centrifuge
  • 6 ampere elektra per plaats
  • elektrische fietsen te huur 120,= per week of 20,= per dag
  • fiets met 7 versnellingen 50,= per week of 10,= per dag

Honden welkom.jpg

Tarieven camping

Caravan camper 2 personen incl elektra water wifi auto

laagseizoen april mei( behalve hemelvaart pinksteren) juni        17,50 

hoogseizoen juli augustus                                                            19,50                              extra personen 3,50 pppn                                                                                                    extra kinderen 3,= pkpn

Hemelvaart /pinksteren 4 nachten 100,= 3 nachten 75,=

Toeristenbelasting                                                                            1,05 pppn

Aankomst tijd na 12.30

Vertrek voor 12.00 Afrekenen sávonds 6 tot 7 dag voor vertrek

Trekkershuisje

Kop Trekkershut
.De kosten per 2 personen zijn 40,= per nacht exclusief toeristenbelasting.

Het huisje beschikt over kookplaatje kook en eetgerei stromend water tuinstoelen koffiezetter en waterkoker. men kan kiezen tussen een twee persoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Er dient gebruik te worden gemaakt van het sanitair op de camping welke 20 meter van het huisje zijn gelegen.

Safari-tent

safaritent-1-klein De safaritent beschikt over twee aparte slaapgedeeltes 1 met een 2 persoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden  leefzitgedeelte met koelkast met vriesvakje kooktoestel picknickset 2 tuinstoelen koffiezetter waterkoker kook en eetgerei De safaritent staat zo’n 15 meter van het sanitairgebouw waar de toiletten en douches zijn.

Tarief verblijf week 450,=  Tarief weekend 2n 175,= 2 p 190,= 4 p.

De wandelroute Twents blokje om loopt over ons erf. en is een lange afstandsroute die in delen is te lopen.

Bovendien hebben we een fietsarrangement waar u naar de steengroeves van Bad Bentheim gaat en het middeleeuws slot van bad Bentheim bezoekt samen met iemand die u de geschiedenis op een leuke manier verteld.

Ook is er het fietsknooppuntennetwerk van regio Twente . Er is een eigen visvijver, die op loopafstand van de camping verscholen ligt. Dus voor kleine kinderen moeilijk bereikbaar. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunten. De parkeerplaatsen zijn dicht bij uw caravan.

Onze sanitairgroep bestaat uit 6 toiletten waarvan 2 rolstoeltoegankelijk, 4 douches met thermostaatkranen, 2 wastafels in wascabines en een  afwasruimte. Daarnaast is er een mooi houten klimtoestel van acaciahout, een trampoline, een voetbal/speelveldje, een zandbak, skelters, jeu de boules baan, een boerengolfterrein en er is Wifi.

Duurzaamheid

We hebben geen riolering en geen gas. We zuiveren ons eigen afvalwater middels een luchtfilterinstallatie. Het douchewater wordt via een biokachel heerlijk verwarmd. De biokachel wordt gestookt met afvalhout en kent een hele goede verbranding; van zo’10 kuub houtsnippers is slechts 1 kruiwagen as over dat dienst weer doet als compost in de tuin. Ook scheiden we ons afval; het oud papier gaat naar de plaatselijke vereniging het glas naar de glasbak en plastic, ijzer en kartonnen verpakkingen worden apart ingezameld .

Schatkamer van Twente
Voor kleine kinderen is het een veilige omgeving aangezien we 400 meter van de openbare weg af liggen. We liggen in midden in de natuur en Losser (gemeente) noemt zich terecht de schatkamer van Twente. Dit komt door oa de bodemschatten die Twente heeft ; het grote natuurterrein het Lutterzand met zijn meanderende riviertje de Dinkel. De komende jaren wordt deze zijn natuurlijk beloop weer gestimuleerd. De vele houtwallen de oer oude boerenerven . De steengroeve en de oude steenfabriek die vroeger met de klei een zeer bijzondere ossesteen vervaardigde. Bovenal zijn onze inwoners zeer gastvrij en vertellen u graag over de historie van verschillende gebruiken en sagen. We hebben geen seizoenplaatsen.