Camping

Camping kop

We hebben 25 ruime staanplaatsen voor caravan ,tent of camper . Onze camping ligt naast een groot bos  en is speels ingericht, de oude eiken benadrukken het Twentse land. Bovendien liggen we op loopafstand van het riviertje de dinkel. We hebben mooie fietsroutes vanaf onze camping. Er is een grensstenenroute die langs de grens met Duitsland gaat en een Smokkelroute die richting Losser en Overdinkel gaat. We zijn met een langs afstandswandelroute bezig vooruitlopend hierop hebben we de fietsroute al beschreven.

De camping is geopend vanaf 1 april 2021 vanaf die datum kunt u ook reserveren dit ivm

de onzekere situatie rond corona.

 • 25 ruime plaatsen (5 schaduwrijke plaatsen )
 • 6 toiletten 4 douches 2 wascabines
 • autovrij terrein
 • overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor fiets of scootmobiel
 • eigen fiets en wandelroutes
 • visvijver(verscholen in het groen)
 • gratis wifi
 • recreatieruimte
 • wasmachine centrifuge
 • 6 ampere elektra per plaats
 • elektrische fietsen te huur 99,50 per week of 19,50 per dag
 • fiets met 7 versnellingen 50,= per week of 9,50 per dag

Honden welkom.jpg

Trekkershuisje

Kop Trekkershut
.De kosten per 2 personen zijn 40,= per nacht exclusief toeristenbelasting.

Het huisje beschikt over kookplaatje kook en eetgerei stromend water tuinstoelen koffiezetter en waterkoker. men kan kiezen tussen een twee persoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Er dient gebruik te worden gemaakt van het sanitair op de camping welke 20 meter van het huisje zijn gelegen.

Safari-tent

safaritent-1-klein De safaritent beschikt over twee aparte slaapgedeeltes 1 met een 2 persoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden  leefzitgedeelte met koelkast met vriesvakje kooktoestel picknickset 2 tuinstoelen koffiezetter waterkoker kook en eetgerei De safaritent staat zo’n 15 meter van het sanitairgebouw waar de toiletten en douches zijn.

 U kunt ook een arrangement boeken om avontuurlijk in een smokkel(safaritent) tent te overnachten en op pad te gaan met smokkelknapzak en een boekje met spannende verhalen. U kunt met de fiets op pad gaan of wandelend. De wandelroute maakt deel uit van het wandelnetwerk Noord Oost Twente en is vanaf april 2018 met bordjes aangegeven.

Bovendien hebben we een arrangement waar u naar de steengroeves van Bad Bentheim gaat en het middeleeuws slot van bad Bentheim bezoekt samen met iemand die u de geschiedenis op een leuke manier verteld.

Ook is er het fietsknooppuntennetwerk van regio Twente . Er is een eigen visvijver, die op loopafstand van de camping verscholen ligt. Dus voor kleine kinderen moeilijk bereikbaar. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunten. De parkeerplaatsen zijn dicht bij uw caravan.

Onze sanitairgroep bestaat uit 6 toiletten waarvan 2 rolstoeltoegankelijk, 4 douches met thermostaatkranen, 2 wastafels in wascabines en een  afwasruimte. Daarnaast is er een mooi houten klimtoestel van acaciahout, een trampoline, een voetbal/speelveldje, een zandbak, skelters, jeu de boules baan, een boerengolfterrein en er is Wifi.

Duurzaamheid

We hebben geen riolering en geen gas. We zuiveren ons eigen afvalwater middels een membraaminstallatie. Het douchewater wordt via een biokachel heerlijk verwarmd. De biokachel wordt gestookt met afvalhout en kent een hele goede verbranding; van zo’10 kuub houtsnippers is slechts 1 kruiwagen as over dat dienst weer doet als compost in de tuin. Ook scheiden we ons afval; het oud papier gaat naar de plaatselijke vereniging het glas naar de glasbak en plastic, ijzer en kartonnen verpakkingen worden weer hergebruikt.

Schatkamer van twente
Voor kleine kinderen is het een veilige omgeving aangezien we 400 meter van de openbare weg af liggen. We liggen in midden in de natuur en Losser (gemeente) noemt zich terecht de schatkamer van Twente. Dit komt door oa de bodemschatten die Twente heeft ; het grote natuurterrein het Lutterzand met zijn meanderende riviertje de Dinkel. De komende jaren wordt deze zijn natuurlijk beloop weer gestimuleerd. De vele houtwallen de oer oude boerenerven . De steengroeve en de oude steenfabriek die vroeger met de klei een zeer bijzondere ossesteen vervaardigde. Bovenal zijn onze inwoners zeer gastvrij en vertellen u graag over de historie van verschillende gebruiken en sagen. We hebben geen seizoenplaatsen.