In bovenstaand karakteristiek gebouw bevindt zich een appartement op de begane grond en twee appartementen op de bovenverdieping.

Foto's appartement begane grond

Foto's appartement 1e verdieping

In 2013  is de camping uitgebreid met drie boerderijappartementen in een groot karakteristiek gebouw. Het gebouw is in Twentse stijl gebouwd met rustieke eiken deuren en een eiken gevel. De appartementen zijn landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er aangename fauteuils waarin u na een dag fietsen heerlijk kunt uitrusten.

Het uitzicht vanuit loggia of terras is geweldig over het coulissenlandschap, De dinkel kronkelt achter ons terrein door het landschap en het ijsvogeltje en roodborstje zijn hier vaste gasten Er is een landschapsplan gerealiseerd achter het appartementsgebouw waar u prachtig kunt wandelen. Het  perceel is natuurlijk ingericht met grote eiken en een natuurlijke houtwal met inheemse houtsoorten. Bovendien is er een fietspad over het erf  en dit perceel aangelegd. Om het natuurplan te realiseren is een subsidie van provincie Overijssel ontvangen.

De appartementen hebben elk twee slaapkamers een eigen douche en toilet.  Ook beschikt elk appartement over een keuken met allerlei apparatuur zoals een afwasmachine magnetron Senseo ed.

Het appartementengebouw wordt ook als groepsaccomodatie verhuurd. Er kunnen dan zo’n 20 personen in het gebouw overnachten in 8 slaapkamers

Onze groepsaccomodatie  het oale hoes is sinds kort klaar. Het beschikt over 8 slaapkamers met eigen douche en toilet. Een mooie eikenhouten overkapping die door middel van glazen wanden kan worden af te schermen voor de wind. Er zit een stoere keuken in met oa 2 koelkasten oven magnetron vaatwasser. Erstaan 2 grote eikenhouten tafels in de woonkeuken waar men gezellig kan tafelen ontbijten of een spelletje te spelen. het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er is een slaapkamer op de benedenverdieping met een extra grote doucheruimte toilet met beugels en een douchestoel.

 We waarderen de natuur en het landschap zo wordt al het afvalwater na zuivering weer hergebruikt in de toiletten. Bovendien wordt  regenwater opgevangen om eveneens als spoelwater te dienen. Ook zamelen we het afval gescheiden  in. Het appartementsgebouw wordt geheel aangenaam verwarmd met een biokachel. Er is in de woongedeeltes en de douches vloerverwarming. Er worden hiervoor houtsnippers aangewend die o..a uit tuinen en houtwallen worden gezaagd. Ook het douchewater wordt verwarmd door de biokachel en is aangenaam te regelen via een thermostaatkraan.

  • Weekend
  • Weekend
  • Midweek
  • Hoog- seizoen*
  • Laag- seizoen**
WeekendWeekendMidweek Hoog- seizoen*Laag- seizoen**
2 nachten
3 nachten
4 nachten
1 week
1 week
Benedenverdieping (70 m2)€250,00€300,00€350,00€550,00€450,00
Bovenverdieping (50m2)€225,00€275,00€325,00€475,00€425,00
Toeslag extra volw. p.p.p.n.€20,00€20,00€15,00€50,00€50,00
Toeslag kinderen tot 16j p.k.p.n (max 2)€10,00€10,00€10,00€50,00€50,00

Ontbijtservice: €9,50 p.p.p.d.
Toeristenbelasting: €1,40 p.p.p.n.

*Hoogseizoen: mei, juni, juli, augustus, half December.
**Laagseizoen: januari, februari, maart, april, september, oktober, november.